lauantai 8. elokuuta 2009

WEC 42 Preview

Miguel Torres (37-1) vs. Brian Bowles (7-0)
135-sarjan titteottelu, jossa vakuuttavasti otellut Brian Bowles kohtaa hallitsevan mestarin Miguel Torresin.
Bowlesin viimeisin ottelu oli joulukuussa 2008, jossa hän voitti Chute Boxen Will Ribeiron guillotine-kuristuksella kolmannessa erässä.
Vaikuttaako seitsemän kuukauden ottelutauko Bowlesin otteisiin aina vaarallista Miguel Torresia vastaan vai pysyykö mies voittamattomana. Oma veikkaukseni on, että ei pysy.
Migue Torres by guillotine r2

Joseph Benvidez (10-0) vs. Dominick Cruz (13-1)
Ottelun voittajalle mainetta ja mammonaa sekä todennäköisesti paikka titteliottelussa Torres vs. Bowles ottelun voittajaa vastaan. Cruz on hieman parempi pystyottelija, kun taas Benvidez pätempi painija sekä lukottaja.
Ottelu etenee edestakaisin mutta Benvidez vie voiton.
Joseph Benvidez by Triangle Choke r1

Ricardo Lamas (6-0) vs. Danny Castillo (7-1)
Molemmat ottelijat omaavat suunnilleen samanlaisen taitotason sekä kokemuksen tässä lightweight sarjan ykkös haastajapaikan ottelussa. Tasainen ottelu, jossa molemmilla on hetkensä.
Danny Castillo by UD

Takeya Mizugaki (11-3-2) vs. Jeff Curran (29-11-1)
Tasainen ottelu, jossa mattoetu on ehdottomasti Jeff Curranilla. Ainoa ongelma on Mizugakin vahva paini, josta muodostuu tämän ottelun kulmakivi.
Mikäli Curran on treenannut paljon painiaan on hänellä mahdollisuus tämä ottelu voittaa. Todennäköisemmin ottelu päättyy Mizugakin vahvaan sprawl and brawl tyyliin sekä painaviin käsiin.
Mizugaki by TKO r2

Täytyy nostaa vielä undercardilta esille yksi huomionarvoinen ottelu
Leonard Garcia (12-4) vs. Jameel Massouh (21-5)
Leonard Garcia otteli itsensä monien sydämmiin UFC:ssä Roger Huertaa vastaan, jossa Garcia ottaa pataan 15 minuuttia putkeen eikä perääntynyt senttiäkään.
Molemmat ottelijat tykkäväät lyödä pystyssä enkä usko, että tässä ottelussa mattoon mennään muutakuin tajuttomana. Garcia omaa hieman painavammat kädet ja rautaisen leuan, joiden avulla hän tästä ottelusta voiton itselleen vie.
Leonard Garcia by KO r1